Sp.a Herentals hield zondagmiddag haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de Lakenhal.  Voor zo'n 150 aanwezigen stelde Liese Bergen met een spitsvondige voorstelling de nieuwe Sp.a-mandatarissen voor.  Jongere Arnout Geens kreeg meteen applaus na z'n korte interventie.

Jan Bertels : 'Alive and kicking en we blijven een partij van en voor de mensen'

'We zijn alive and kicking, we blijven een partij van en voor de mensen, voor alle inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven', zei Jan Bertels vastberaden. 'We blijven ons inzetten voor iedereen, niet alleen voor de vriendjes van.

Veel is de schuld van de sossen, maar dankzij de sossen is Herentals de laatste jaren uitgegroeid tot een centrumstadje, met een ruim sociaal beleid en veel aandacht voor de openbare open ruimte. Een ruimte waarvan iedereen moet kunnen genieten.

De komende verkiezingen van 26 mei bieden de Kempen de mogelijkheid om twee vertegenwoordigers naar 'Brussel' te sturen. We gaan een nieuwe strijd aan voor zekerheid. Voor iederéén.

Zekerheid op een goed inkomen en lagere facturen; zekerheid op een minimumpensioen van 1.500 euro na 42 jaar werken; zekerheid op de beste zorg wanneer die nodig is. Zekerheid op een sociaal klimaatbeleid', besluit een enthousiaste Jan Bertels.

Johan Temmerman/ Nnieuws.