U bent hier

Jong Voka Kempen te gast bij Volvo Van Houdt Kempen : Volvo V60 centraal - extra foto's

Geel | Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
18.09.2018 - 17.02u
Door: Herman Gezelle

Vanmorgen ontving Volvo Garage Van Houdt in samenwerking met Jong Voka Kempen in zijn vestiging in Turnhout een 70-tal netwerkers. Het initiatief kaderde in de lanceringscampagne van de nieuwe Volvo V60, een veelzijdige premium gezinsbreak die een stijlvolle look combineert met alledaags gebruiksgemak.

'De ontvangst werd gekenmerkt door een uitgebreid Zweeds ontbijt waarna de genodigden uitgebreid konden netwerken in en rond de wagens', zegt Wim Verstraeten, Sales & Marketing Manager Volvo Van Houdt Groep.

Volvo Van Houdt is in de Kempen een begrip. Met vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout zijn zij sinds 70 jaar dé Volvo-expert in de regio. (pp)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto