U bent hier

Joris Wils (Horeca Middenkempen) : 'Erg bittere pil, een drama, maar samen geraken we erdoor'

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
17.10.2020 - 23.44u
Door: Herman Gezelle

'De opgelegde sluiting voor een maand is een erg bittere pil, echt kl*te, voor al onze horeca-collega's, het personeel én de toeleveranciers', reageert een diep teleurgestelde Joris Wils, voorzitter van Horeca Middenkempen en zaakvoerder-chef van De Repertoire in Herentals. 

'Het is trouwens niet bewezen dat er veel besmettingen in de horeca plaatsvinden. Maar ja, we moeten de maatregelen volgen. Samen komen we er wel uit.

Vandaag hebben we hier een vol restaurant gehad, voor morgen zondag lopen de reserveringen als een trein. Onze klanten willen allemaal nog een keer van onze gastronomie komen genieten, nu het nog kan.'

'Restoshop Repertoire@Home & Take Away langs onze succesvolle app'

'Recent hebben we onze succesvolle app Take Away en onze Restoshop Repertoire@Home gelanceerd', vervolgt Joris Wils. 'De QR-code scannen en klaar is kees.  Je kan 24/24 vlot langs de app bestellen, en dan van woensdag tot en met zondag afhalen. De app geeft meteen ook het uur van afhalen aan. 

Alles verloopt 100% covid-proof. Onze afhaalgerechten staan voor je klaar in eco-verpakking, zodat je geen afwas hebt. Betalen doe je digit. 

We laten u graag culinair genieten van hartverwarmende huisgemaakte gerechten door te werken met verantwoorde producten, voor dat extra goed gevoel. Ook voor de feestdagen!'

Horeca Middenkempen : 'Samen sterk, respect voor het personeel'

'We hopen met alle collega's van Horeca Middenkempen en heel het land, dat de pandemie met de inspanningen van iederéén, snel onder controle zal zijn, zodat we tegen de feestdagen zeker iets meer terug naar het restaurant-beleven kunnen gaan.  Samen, van jong tot ouder, kunnen we dat bereiken.

Ik dank ook nog ons top-team voor hun onverdroten inzet tijdens deze moeilijke maanden. Respect. 

Veel sterkte aan de collega-zaakvoerders die al die tijd het uiterste hebben gegeven om alles volgens de maatregelen perfect uit te voeren. We rekenen voor heel onze sector op ruimschootse compensaties, zowel op federaal als op Vlaams vlak.

Ook nog een speciaal dankwoord aan Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen, die zich 24/24 inzet om onze sector te helpen redden', besluit Joris Wils.

De Repertoire - - Poederleeseweg 15 Herentals tel. 014 86 97 97.

Foto's : Joris Wils, voorzitter van Horeca Middenkempen en zaakvoerder-chef van De Repertoire Herentals, samen met echtgenote-zaakvoerster Margo / archief Nnieuws - Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuw boek: 'De magische werkelijkheid van het Kastelse landschap'

Kasterlee | Kempen regio | Neteland 26.10.2020 - 20.42u

Creëer jouw lichtpuntje tegen kanker

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 26.10.2020 - 20.36u

23 coronaboetes sinds maandag 19 oktober

Geel | Laakdal regio 26.10.2020 - 11.32u

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol
Kempen regio | Mol 26.10.2020 - 10.38u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto