U bent hier

Kenny Sterckx : ''Preventiescherm' biedt vaccinatiecentra aan''

Grobbendonk | Kempen regio | Vlaanderen
11.01.2021 - 08.27u
Door: Mark Jaspers

'Preventiescherm' is nog steeds niet uitgepraat. Na de plexischermen, wandschermen, desinfectie producten en qubeez kwam het idee om verschillende soorten vaccinatiecentra's aan te bieden.

'Ik had het gevoel nog niet klaar te zijn met Preventiescherm. Door de reden dat de evenementen sector nog steeds niet actief is, kwamen Expo-events en Preventiescherm op het idee om vaccinatie-units te ontwerpen,' vertelt zaakvoerder Kenny Sterckx uit Grobbendonk.

In maart zal het eerste vaccinatiecentrum in Brussel aan de Heizel de deuren openen. Momenteel is dit de enige bevestigde locatie. Onze overheid mikt echter op 200 centra over gans Belgie en wil deze eveneens operationeel hebben tegen maart 2021. Dit bracht stof tot nadenken voor Kenny.

Kenny Sterckx en Kurt Metselaar (www.melproductions.be) gingen rond de tafel zitten en zo ontstond de samenwerking om ruimtes gemakkelijk om te bouwen tot vaccinatie door het beMatrix systeem te gebruiken.

Er kunnen meerdere afgescheiden ruimtes op een georganiseerde manier gecreëerd worden, de ruimte kan volledig benut worden. De Covid maatregelen kunnen door deze afgescheiden ruimtes perfect nageleefd worden.'

En nog veel meer. Voor deze centra gaan ze samenwerken met andere mensen uit de evensector. Geïnteresseerden mogen zich altijd melden via  nfo@preventiescherm. be

Door het gebruik van het beurssysteem kunnen sportlocaties, evenement locaties en beurshallen in een korte tijd worden omgebouwd tot vaccinatiecentra. Deze locaties kunnen hierdoor nuttig gebruikt worden aangezien er momenteel nog steeds geen evenementen of sporten mogen doorgaan.

Het modulaire kadersysteem maakt het eenvoudig om de beschikbare ruimte te optimaliseren. De opstelling kan volledig op maat geplaatst worden natuurlijk.

Enkel het centrum van Brussel zal de vaccinatiecampagne niet versnellen maar samen met 200 andere centra natuurlijk wel. Dus preventiescherm biedt de perfecte oplossing aan om snel vaccinatiecentra op te zetten.

Voor informatie hieromtrent kan je altijd mailen naar info@preventiescherm.be of bezoek hun website www.preventiescherm.be

https://preventiescherm.com/covid-19-vaccinatiecentra/

imageMeer nieuws

Nicole Boonen opvolger van Peter Bellens in provincieraad

Nicole Boonen opvolger van Peter Bellens in provincieraad
Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen 27.01.2021 - 09.24u

Corona of niet: 15% meer ondernemingen opgestart

Corona of niet: 15% meer  ondernemingen opgestart
Kempen regio | Neteland 27.01.2021 - 08.19u

Meer dan half miljoen oproepen voor VDAB in 2020

Vlaanderen 26.01.2021 - 22.23u

Maatwerkbedrijven kiezen Colruyt als ‘Ambassadeur van het jaar’

Maatwerkbedrijven kiezen Colruyt als ‘Ambassadeur van het jaar’
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 26.01.2021 - 18.42u

Ook Tongelse Dorpsfeesten uitgesteld

Westerlo 26.01.2021 - 18.40u

Akkoord over buitenschoolse activiteiten: 1 hobby of activiteit in kleinere bubbels

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 26.01.2021 - 18.25u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 26.01.2021 - 17.06u

Huis van het Kind Herenthout opent babytheek

Herenthout 26.01.2021 - 17.04u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto