'Mariaburg was in het eerste half uur de gevaarlijkste ploeg', zegt Maarten De Voeght, coach van Lentezon Beerse. 'Verder dan een schot van Vanwelkenhuysen in het zijnet, geraakten de bezoekers echter niet. Net toen Lentezon het evenwicht herstelde, mocht de aanvoerder van Mariaburg vrij aanleggen (0-1).

Lentezon schakelde een versnelling hoger en dwong een paar goede kansen af. Net voor rust werd de aanvalsdrift beloond in de gelijkmaker van Dierckx (1-1).

Na de rust eiste Lentezon het balbezit op en dit leverde meteen een doelpunt op. Belmans duwde de 2-1 tegen de netten. Vlak voor tijd stelde Dierckx de overwinning veilig met zijn tweede van de namiddag (3-1).' Maarten De Voeght/Nnieuws/ foto's Luc De Voeght.