U bent hier

KFC Lentezon - OG Vorselaar 1-3 : 'Donderpreek brengt vuur in de match' - extra foto's

Kempen regio | Provincie Antwerpen
22.09.2019 - 20.12u
Door: Herman Gezelle

KFC Lentezon, vorig seizoen kampioen in 3e provinciale, kwam snel via penalty op voorsprong na een fout op een doorgebroken Cools. De OG-doelman ging niet vrijuit.  Dierckx  zette de strafschop feilloos om, 1-0 (6').  Drie minuten later mocht Alaerts de bordjes in evenwicht brengen (1-1, 9'). OG Vorselaar bleef echter tot de pauze te loom acteren.  Ruststand 1-1.

Na een donderpreek van OG-coach Antonissen tijdens de koffie, kwamen de kasteeljongens frisser uit de kleedkamers. Van Loy (65') en Van Springel (65') dikten nog aan.  De thuisploeg reageerde gevat, maar de afwerking bleef uit.  Eindstand 1-3.  Scheids Bart Broeckx floot voor een goed gevuld Beerse sportstadion.

'Donderpreek OG-coach Antonissen'

'De jongens speelden heel de 1e helft te laks, te traag en te loom', reageert een tevreden OG-coach Antonissen. 'Hadden ze last van de zon? Maar dat was voor Lentezon idem dito...  Na de koffie kwam er meer vuur in ons spel. Op mentaliteit hebben we de 3 punten kunnen pakken.  Als alles meevalt qua ziekenboeg, blijft onze ambitie de top-5.'

Maarten De Voeght : 'Toch kansen, maar de afwerking bleef uit'

Lentezon (T1) Maarten De Voeght blijft erg positief : 'We kregen kansen en reageerden op tijd stevig, maar de afwerking bleef uit.  Daar gaan we verder aan werken.  Hopelijk gaat de gekwetstenboeg snel leeglopen, zodat we op volle kracht kunnen werken.  Volgende week wacht de verplaatsing naar Rochus Deurne.  De 3 punten moeten we meebrengen naar Beerse.'  (gv)

Foto's Guy Verellen/ Luc De Voeght/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto