U bent hier

Kiwanis Herentals : nostalgische 3e Coppa Classic Days topsucces

Herentals | Kempen regio | Westerlo
12.06.2016 - 18.46u
Door: Herman Gezelle

Dankzij de gunstig gezinde weergoden, maar vooral door een prima organisatie en de méér dan 600 oldtimers die present tekenden rond Kasteel de Merode Westerlo, zijn de Kiwanis Coppa Classic Days opnieuw een overrompelend succes geworden. Deze Coppa Days zijn nu al een majestueuze blijver op de Kempense big-eventkalender.

Het was over de koppen lopen tussen de juweeltjes vol nostalgie, overborrelende emotie en vooral hun opvallend vakkundige technische verzorging van de fiere eigenaars door de jaren heen.

Kiwanis-voorzitter Bert Kegelaers : 'Voor de juiste cijfers is het nog wat vroeg, maar vandaag alleen al kwamen meer dan 600 oldtimers zich presenteren aan meer dan 5.000 autofans. Ons sterk Kiwanis-team ben ik heel dankbaar. Drie ondernemers hebben de afgelopen maanden haast full time voor de organisatie van ons event gewerkt. Een dikke pluim.

Kiwanis Herentals heeft als levensdoel fondsen te vergaren om sociale projecten te financieren : zoals het Olivia Fund, G-judo, en Stop Darmkanker die hier ook een drukbezochte infostand hadden.'

De Coppa Classic Days behelzen meer dan deze prestigieuze competities. Zaterdag reden 120 oldtimers mee de Blue Ribbon Tour doorheen het Kempense landschap. Een uitverkochte editie. De 1.000 dance-diners 's avonds waren ook volzet.'

Voorzitter Bert Kegelaers mocht fier iedereen al uitnodigen voor de Coppa Classic Days editie 2017.

Straks meer met het Concours d'Elégance : de top 3-winnaars.

Guy Verellen / NNieuws / klik op de foto voor extra vergroting.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto