U bent hier

Kiwanis Kempenkring stopt met Coppa Classic Days na 5 edities

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Westerlo
07.02.2019 - 20.18u
Door: Herman Gezelle

Kiwanis Kempenkring stopt met de Coppa Classic Days na 5 succesvolle edities.  'Als voorzitter van de VZW Kiwanis Kempenkring Events moet ik aankondigen dat we de organisatie van 6e editie staken', zegt Tom Corstjens uit Geel, voorzitter Kiwanis Kempenkring Events.

'Op 12 december 2018 lieten we nog weten "Coppa Classic verlaat in 2019 Kasteel de Merode in Westerlo".  Inderdaad we zouden naar een nieuwe locatie verhuizen en een gans nieuw concept uitwerken om de Coppa Classic een zesde editie te geven.

De mooiste auto's kregen wij naar de Kempen en Coppa Classic werd een begrip in de wereld van de autoliefhebber.
Een nieuw kader en een ander programma, mensen met fantastische ideeën en tonnen aan inzet, en toch de beslissing moeten nemen om niet verder te gaan met de 6e Coppa Classic editie in juni 2019.

Graag zou ik iedereen die meewerkte aan Coppa Classic van harte willen bedanken. In het bijzonder ook onze partners en sponsors die dit event mogelijk maakten.  Dank aan alle bezoekers, concoursliefhebber en rallyrijders. Dank aan de familie de Merode, dank aan het gemeentebestuur van Westerlo', besluit Tom Corstjens.

'De voorbije 5 edities brachten ongeveer 250.000 euro voor goede doelen op. De 14 voorgaande jumpings meegerekend, loopt dat bedrag op richting 1 miljoen euro.'

Foto's archief Nnieuws : editie 2018 Coppa Classic in Westerlo / Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto