Vrijdag werd voor directrice Liliane Kelber van Klim-Op in Grobbendonk een dag om nooit te vergeten.  De ouderraad nam samen met de leerlingen en de leerkrachten van KLIM-OP met een superfeestje afscheid van de immens populaire directrice.

Met het afscheid van Liliane wordt een tijdperk afgesloten. Ze startte haar carrière als leerkracht in april 1978 en maakte de overstap naar de directeurszetel in 1994.  Dat Liliane erg nauw aan het hart ligt bij al haar leerlingen, haar leerkrachtenteam en de ouderraad benadrukte iedereen door er een gezellig groot feest van te maken.

De school kleurde vrijdag groen, wit en rood. De kleuren uit de vlag van Liliane haar favoriete vakantieland.  's Middags kwam er een frietkraam naar de school en trakteerde de ouderraad alle leerlingen en het personeel op frietjes met curryworst.

Er waren prachtige optredens door de leerlingen en om de dag helemaal compleet te maken zorgde Liliane voor een ijskar in de namiddag.

De laatstejaarsleerlingen hadden 's middags Liliane als verrassing thuis met een versierde fiets opgehaald. Toen Liliane aan de school aankwam, vormden de leerlingen een erehaag.

Foto's: Marcel Nelis/Nnieuws.be