U bent hier

Krawatencross verwacht 15.000 fans voor 2 wereldkampioenen

Lille
04.02.2017 - 07.00u
Door: Peter Caers

Het jubileumjaar van de Moedige Supporters uit Lille kan al van bij de start niet meer stuk. De Moedige Supporters ontstond een halve eeuw gelijden als supportersclub voor Staf Herrijgers, de broer van veldritkampioen Paul Herrijgers.

De jaarlijkse Krawatencross begroet vandaag zaterdag al zeker 2 wereldkampioenen maar de organisatoren maakten zich vrijdag nog sterk dat alle wereldkampioenen op de Lilse Bergen aan de start verschijnen.

Er worden 15.000 veldritfans verwachten. Een betere promotie voor het volgende toeristische seizoen kunnen ze zich op De Lilse Bergen niet wensen.

foto: Sanne Cant en Wout van Aert willen ook in Lille met de bloemen zwaaien.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto