U bent hier

Kristof Davidson uit Herentals : 'Opstart nieuw bedrijf in tijden van corona-crisis, vastgoedsector met persoonlijke dienstverlening'

Herentals | Neteland
19.03.2020 - 15.00u
Door: Mark Jaspers

Geboren en getogen Herentalsenaar Kristof Davidson (29 jaar), is sinds z'n 19e levensjaar werkzaam in de vastgoedsector en actief bij zowel kleine als grotere ondernemingen.
'Na lang dromen zette ik uiteindelijk dé grote stap en heb ik de afgelopen 2 maanden hard gezwoegd voor de opstart van mijn bedrijf', weet Kristof Davidson.

Goede moed

Niet ideaal dus om een nieuwe zaak te starten, maar Kristof zet door. 'Opgeven is geen optie', zegt hij vol goede moed. "Het is voor een starter enorm belangrijk om zo snel mogelijk opdrachten binnen te halen, maar met de huidige gang van zaken is werkelijk alles stilgevallen, ook de verkoop en de aankoop van eigendommen.'

Welk bedrijf?

'Een vastgoedkantoor met de focus op zeer persoonlijke, transparante dienstverlening aan zowel kopers, verkopers, investeerders, ...

Anders en "meer" dan de doorsnee makelaar. Voor ieder wat wils.

Ook voor "doe-het-zelvers" zijn er mogelijkheden om de touwtjes in handen te houden én te besparen.

Waarom deze actie?

'Alles staat klaar voor de lancering en dan ...

Lastige tijden voor de meeste zelfstandigen omwille van het corona virus.
Absoluut niet de ideale periode om een bedrijf te starten, maar we moeten hier allemaal door en opgeven is geen optie. #samenerdoor

Ik bekijk momenteel wat de meest doeltreffende manier is om dezer dagen toch een groot publiek te bereiken.
Veel mensen zullen wachten met de verkoop/aankoop van hun woning, maar dit belet niet dat we de nodige voorbereidingen al kunnen nemen tot alles weer goed gaat om dan geen extra tijd te verliezen.

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen vind je hier: www.davidsonrealestate.be

'We zijn een startend vastgoedkantoor met focus op de taken van de doorsnee makelaar, maar met een andere visie. We trachten ons te onderscheiden door MEER te bieden voor onze klanten.

MEER PERSOONLIJKHEID... MEER FLEXIBILITEIT... MEER EFFICIËNTIE...

'Onze zaakvoerder staat dagelijks met zijn eigen voeten in de klei en is betrokken bij elk dossier.

Je hebt slechts één aanspreekpunt en dat maakt ons persoonlijk, flexibel en efficiënt. De ervaring in eigen sociale kringen leert ons dat er een grote behoefte is bij de consument om op een objectieve, eerlijke & transparante basis geadviseerd te worden.

Wetende dat de wetgeving alsmaar complexer wordt, zal deze behoefte alleen maar aanscherpen. We zijn heel meedenkend en willen dat onze kennis en ervaring optimaal wordt gebruikt. Handelen doen we graag proactief, zo blijft de vaart er lekker in zitten.'

Onze diensten zijn: Verkoopbegeleiding

1. ZELF verkopen - "de touwtjes in handen" Ontdek hoe je op een slimme manier zelf kunt verkopen. Een manier die je volledige controle geeft en de waarde helpt te bereiken die je voor ogen hebt.

Wij geloven sterk in het particuliere verkoopproces, gecombineerd met onze praktijkervaring om zo geweldige resultaten te bereiken. Je beslist zelf hoeveel of hoe weinig je hiervoor wilt uitgeven en je hangt nergens aan vast.

Voor een vast bedrag ontvang je een mooi pakket waar "praktisch alles is inbegrepen" om jouw eigendom aantrekkelijk op de markt te brengen. Je hebt de keuze om extra opties toe te voegen zoals: virtual tour, video, voor & na beelden, ... Het enige dat je zelf moet doen: het bezoek en de onderhandelingen. Zit je met vragen? Achter de schermen bieden we het nodige advies.

2. SAMEN verkopen - "volledige dienstverlening" Geen tijd of zin (meer) om het zelf te proberen? We kunnen je bijstaan in het volledige verkoopproces. Ontdek hoe we je eigendom samen succesvol kunnen verkopen.

We streven naar kwalitatieve, maar vooral correcte dienstverlening, in combinatie met de nieuwste technieken. In deze dienst is standaard "praktisch alles" inbegrepen en je ontvangt van ons een gratis Virtual tour.

Ook hier zijn nog extra opties mogelijk. Kostprijs? Een afgesproken percentage op de behaalde verkoopprijs. Geen resultaat = geen kosten. Was je reeds klant en probeerde je eerst zelf? Dan krijg je het reeds betaalde bedrag terug bij de voltooiing van de opdracht (lees verkoop van je eigendom).

AANKOOPBEGELEIDING Op zoek naar een droomwoning of investering? Schakel ons in voor een deel van of het gehele aankoopproces. Van "second opinion" tot "de onderhandelingen" of een combinatie. Bijkomende mogelijkheden: bouwtechnische controle, renovaties, voor & na beelden, ...

SECOND HOME / INVESTMENT Zich op zee of rendement? Zoek je vastgoed met een mooi rendement, een tweede verblijf of een combinatie? Sit back, relax & let's connect. We bieden begeleiding naar "jouw plek onder zon" alsook bij een "investering in eigen land".

Samen met onze bekwame & betrouwbare partners bezorgen we je een zorgeloos parcours. Rendement behalen en behouden? Verhuurbegeleiding van A tot Z. Contact: 0468/04 84 48 of mail naar info@davidsonrealestate.be.

Extra belangrijke info :

Tot 31 mei 2020 zullen we werken met lanceringstarieven voor al onze dienstverleningen. Onze eerste klanten bekomen zo een fikse korting. Meer informatie op aanvraag.

We werken steeds op afspraak. Hierdoor kunnen we voldoende tijd nemen om te luisteren naar je verhaal', besluit Kristof Davidson.

Davidson Real Estate
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
Ekelstraat 62
2200 Herentals

imageMeer nieuws

Meer dan 190 stress- & burn-outcoaches engageren zich om kosteloos zorgverleners mentaal te ondersteunen

Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 10.04.2020 - 10.15u

Studenten verpleegkunde Thomas More blijven stagelopen, ook in de “frontlinie”

Studenten verpleegkunde Thomas More blijven stagelopen,  ook in de “frontlinie”
Geel | Kempen regio | Provincie Antwerpen 10.04.2020 - 10.09u

Slechts 1 op 3 kmo's volledig actief in de Provincie Antwerpen

Kempen regio | Provincie Antwerpen 09.04.2020 - 20.29u

Zangeres Sabine geeft concerten in MPI Oosterlo

Geel | Neteland 09.04.2020 - 20.26u

Real Noorderwijk : trainer Yves Heremans verlengt seizoen

Real Noorderwijk :  trainer Yves Heremans  verlengt seizoen
Herentals | Neteland 09.04.2020 - 20.24u

Voka: "Snel actieplan voor slimme heropstart economie"

Voka: "Snel actieplan voor slimme heropstart economie"
Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 09.04.2020 - 17.42u

Floc Rescue vangt huisdieren op tijdens coronaperiode

Floc Rescue vangt huisdieren op tijdens coronaperiode
Geel | Kempen regio 09.04.2020 - 17.27u

Quarantaine gedachtes #2 - Sluit vanavond nog aan bij Jefs Webinar

Quarantaine gedachtes #2 - Sluit vanavond nog aan bij Jefs Webinar
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 09.04.2020 - 17.25u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto