Tijdens de weekenden van 8 en 9 en 15 en 16 maart 2019 speelt de Toneelgroep KWB van Wechel voor de 38-ste keer toneelDit jaar wordt het een blijspel "Als ge begrijpt wat ik bedoel". Het stuk  werd geschreven door Willy Gillis en het wordt geregisseerd door de vaste huisregisseur Rik Michiels.

Korte inhoud 

Lieselot wordt dertig jaar en geeft een barbecue in de tuin. Buiten haar vrienden is ook nog haar baas meneer Jacket en haar meter tante Floor uitgenodigd. Moeder Yvonne wil dat alles prima verloopt en zet haar man André en Chantal de meid stevig aan het werk. 

Vincent de belastingcontroleur, die in de weekends in ’t zwart graag iets bijverdient, komt juist dit weekend de kamer van Lieselot behangen. Chantal de meid die de veertig al voorbij is ziet wel iets in de schilder.

Tante Floor is een echte Tirol fan en heeft voor Lieselot een chalet gekocht in Oostenrijk, er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Meneer Jacky laat duidelijk merken dat hij voor de mannen is. En Lieselot stelt Chris, haar lesbische vriendin voor. 

Als de Oostenrijkse vriend van Floor, Otto Baumhakker, net is toegekomen, barst er tijdens de BBQ een hevig onweer los. Er is heel wat schade in de tuin en heel de nacht moet er doorgewerkt worden om alles op te ruimen. Daarna klaart alles weer op en hangt de lucht weer vol liefde.


De voorstellingen beginnen stip om 20u00 en gaan door in het
parochiecentrum De Zandfluit, tulpenlaan 1 te 2275 Wechelderzande.
Kaarten in voorverkoop kosten € 7.00.  Aan de kassa kost het € 9.00.

Info of reservatie “on line”:
www.kwbwechel.be