U bent hier

Leerlingen De 3master échte circusartiesten

Herentals
17.11.2018 - 01.11u
Door: Herman Gezelle

De leerlingen van De 3Master aan de Menenstraat schitterden vrijdagmiddag tijdens hun eigen circusvoorstelling.  Binnen het project 'Circus op school' in samenwerking met circus Picolini kregen ze een fijne show in mekaar gestoken die overborrelde van talent en originaliteit.

De leerlingen hebben zo hun best gedaan', zegt klasjuf Nathalie Ceunen van H4 BuBaO De 3master.  'Zo'n 300 ouders, grootouders en familieleden kwamen vanmiddag hun circusartiesten bewonderen. We hebben weken gerepeteerd, want circusartiest word je niet op één dag.  Een pluim voor het hele team.'

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto