U bent hier

Lieven Scheire komt naar de Herentalse bib

Herentals
25.07.2017 - 21.25u
Door: Peter Caers

Op vrijdag 15 september is Lieven Scheire te gast in de bib. Lieven verwierf bekendheid met de comedygroep Neveneffecten. Naast zijn televisiecarrière (De schuur van Scheire, de Allesweter,...) is hij ook actief als stand-up comedian. Wetenschap is één van de grote passies in zijn leven.

Met zijn gekende enthousiasme zal hij ons die avond door de wonderlijke wereld van de fysica en de natuurkunde loodsen en ons verbazen met allerlei waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. In deze lezing focust hij vooral op het DNA van de mens, en hoe de genetica (of erfelijkheidsleer) zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.

Om deze lezing te kunnen volgen hoef je trouwens zelf geen wetenschappelijk diploma op zak te hebben. Lieven verstaat de kunst om al deze informatie op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren.

De lezing start om 20 uur. De toegang is gratis. Wel vragen we om vooraf in te schrijven. Geef hiervoor een seintje: mondeling beneden aan de infobalie, via telefoon: 014-85 97 50 of via mail: bibliotheek@herentals.be.

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto