U bent hier

Lilse marktbezoekers winnen volle boodschappentas

Lille
29.03.2019 - 14.17u
Door: Mark Jaspers

Paula Van Echelpoel, Josephine De Peuter en Jeanne Bisschops zijn de eerste winnaars van de spaarkaartactie op de Lilse markt. Ze ontvingen uit handen van schepen van economie Griet Verheyen een rijk gevulde boodschappentas.

Griet Verheyen: "Bij elke aankoop op de Lilse markt krijg je een sticker voor op je spaarkaart. Met 10 stickers is je kaart vol. Volle kaarten drop je in een box op de markt. Elk kwartaal trekt een marktkramer drie winnaars.

Voor elke winnaar voorzien we een volle boodschappentas. In de tas zit een Lilse cadeaubon geschonken door de gemeente. Onze marktkramers schenken producten waarmee we de tas verder vullen."

De volgende winnaars worden eind juni getrokken.

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto