Op regelmatige basis brengt het Lilse gemeentebestuur de zelfstandigen uit de vier Lilse deelgemeentes samen in een ondernemerscafé. Op maandag 18 september waren alle Lilse ondernemers welkom bij Van Peer Mode in Poederlee. 130 zelfstandigen gingen op de uitnodiging van de gemeente in.

Schepen van Economie Michel Leys: "We houden als bestuur graag de vinger aan de pols over wat er leeft bij onze ondernemers. Liever dan de kostbare tijd van onze ondernemers te verspillen aan nog maar eens een vergadering nodigen we hen uit voor een ondernemerscafé.

Op deze manier verkleinen we de drempel tussen het bestuur en de ondernemers. Ze kunnen met vragen en suggesties rechtstreeks bij ons terecht. Daarnaast is het ondernemerscafé ook het ideale netwerkmoment. Tussen pot en pint kunnen onze zelfstandigen nieuwe contacten leggen of nog eens bijbabbelen.

We zoeken ook altijd een Lilse ondernemer die ons wil ontvangen en ons kennis wil laten maken met zijn zaak. Zo waren we al te gast bij Wijnen Jacobs en Drankenhandel Daems. We zijn blij dat we vandaag te gast mochten zijn in de prachtig vernieuwde zaak van Van Peer Mode."