Op vrijdag 7 februari presenteert VZW LM-Sounds Gene Thomas live in De Dreef in Vorselaar. Het Vlaamse popidool, binnenkort te bewonderen in 'Liefde voor Muziek' op VTM, brengt uiteraard zijn meezingers als 'Voor haar', 'Ik wil jou', 'Dan gaan we dansen' en 'Wees van mij'.

Organisator Lander Marchal vond dat het tijd was om een evenement te organiseren waar de onbekendere, jonge getalenteerde artiesten een kans krijgen om naast een bekend artiest te staan en voor een groot publiek op te treden, dit alles onder de noemer 'Schoêne avond'.

Hij zelf kon deze kans niet laten liggen om nu met zijn eigen geproduceerde nummers naar buiten te komen. Lander brengt op de 'Schoêne avond' zijn eerste EP uit. "De eerste drie nummers die ik uitbreng volgen elkaar op en vormen samen een verhaal.

Dit zijn verhalen die mij nauw aan het hart liggen aangezien ik deze gebeurtenissen ook zelf heb ervaren. Het vierde nummer, 'I don't understand', heb ik met veel pijn in het hart geschreven. Het gaat over het plots verliezen van een dierbaar iemand.

De zangeres die ik door mijn muziek heb mogen leren kennen, Dante Blockx is de stem achter de nummers. Met haar mooie stem vertaalt zij mijn gevoelens in mijn muziek. Ze heeft mij de nodige moed en kracht gegeven. Je kunt ons volgen onder onze artiestennaam L.Marchal ft. Danté."

Naast Gene Thomas en L.Marchal ft. Danté presenteert Lander i Vorselaar de 17-jarige Brent, met als DJ-naam @itdude, die het voorprogramma voor zijn rekening neemt. Staan nog op de affiche: het Herenthoutse DJ-duo Project A, de jonge allround DJ Nado en Maxus uit Kasterlee. Lander en zijn DJ compagnon Jannes sluitende avond af met DJ LM&JP.