Auteur Liliane Verellen presenteerde afgelopen weekend in De Valk Lier haar nieuwe boek "LOSLATEN, het grote wonder van de ziel".

Een fiere Liliane Verellen : 'Dit boek is een non fictie verhaal over mijn kindertijd, over de kindermishandeling die ik heb moeten ondergaan. Hoe ik daar mee omging is wel speciaal, doch dit was voor mij een overlevingsstrategie. De prinses in mij hield mij recht. Het is een realistisch optimistisch boek, zeer positief opgevat ondanks al het doorstane leed. Ook met tips van de prinses. De brief aan vader is een waarom-brief. Waarom, waarom, waarom vader.

Hoe heb ik dit kunnen LOSLATEN? Ik hanteer een speciale methode nl. de koffermethode, die werkelijk helpt. Deze wil ik ook delen met mensen.

Daarom organiseer ik workshops in Lier en Westerlo over leren LOSLATEN, een noodzaak. Een bevrijding voor iedereen van zware ballast. Een tweede boek zal volgend jaar uitkomen.

Deze workshops gaan door vanaf dinsdag 8 november. Iedereen kan zich  laten inschrijven via lilianeverellen@hotmail.com of telefonisch. 0485 98 6126 Kavesweg 11, Lier.  Er is geen voorkennis nodig, het is wel aan te raden om de 5-delige workshop te volgen, dan past de puzzel in elkaar.

Tijdig inschrijven en betaling vooraf is nodig. De les kost 45 euro per namiddag.  Langs deze contacten is ook mijn boek te koop.  Dit kost 22 euro bij afhaling in Lier, versturen met de post kost 25 euro', besluit Liliane Verellen.