U bent hier

Make Gambia Smile

Neteland
15.05.2019 - 13.00u
Door: Mark Jaspers

'SKS Herentals weet hoe belangrijk sporten is en de daaraan verbondenheid van sociaal contact met alle kinderen en ouders hiervan, want daar draait het tenslotte om in een vereniging', zegt voorzitter Gerrit Van Nueten.

'Daaruit zet SkS Herentals zich dit jaar nog meer in voor deze actie.

Want voor het derde jaar op rij wordt in mei het startschot gegeven voor de actie Make Gambia Smile.Wat begon als een gezinsproject is de voorbije 3 jaren geëvolueerd tot een brede actie die op veel sympathie kan rekenen binnen de kempen en ver daar buiten. Sympathisanten kunnen kledij & speelgoed in bananendozen met vermelding van inhoud afleveren aan voetbalclub SKS Herentals,

waar je 24/24 de dozen kunt droppen en op het adres Oude Westmeerkbeekseweg 15, Heultje – Westerlo.

De actie leverde vorige editie meer dan 500 dozen op die het equivalent zijn van een 15000 tal kledingstukken. Deze kledij wordt persoonlijk overhandigd door de actienemers in de sloppenwijken van Gambia. Voor deze mensen maakt degelijke kledij een écht verschil.

Heel wat voetbal- en sporttenues bezorgden lokale clubs in Gambia een stimulans. Jaarlijks zien we de clubs evolueren.

Met de giften van particulieren en bedrijven wordt het land-en zee transport gefinancierd en onderhouden we de leraren van een lokale school.

Alle info over de actie vind je op de facebookpagina 'Make Gambia Smile'.

We willen heel graag Transport Taxi Marcel en Zoon bedanken voor het te rbeschikking stellen van de truck.'

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto