U bent hier

Matige topper Oevel - Netezonen eindigt op 1-0

Kempen regio | Westerlo
19.01.2020 - 17.33u
Door: Lex Verellen

Vanmiddag was er in 4e Proviniale D de topper tussen de nummers één en twee. Oevel ontving de jongens van Netezonen uit Eindhout-Laakdal.  De heenwedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel, 1-1.

De 1e helft liep te flauw. Veel middenveldspel, slordige passes en weinig doelkansen aan beide zijden.  Toch komt de thuisploeg na iets meer dan een half uur op voorsprong na een mooie trap van de Oevelse spits, die uitbrak en mocht doorgaan ondanks een flinke buitenspelgeur.

Na de pauze was het toch vooral de thuisploeg die het betere van het spel had en enkele flinke kansen kon afdwingen, zonder doeltreffend te zijn.

De laatste 20 minuten kwamen de bezoekers meer en meer opzetten en konden toch enkele keren gevaarlijk dreigen.

Omdat de thuisploeg de counters en haar kansen niet benutte,  bleef de gelijkmaker tot aan het eindsignaal in de lucht hangen, maar uiteindelijk bleef de ruststand ook de eindstand 1-0.  Oevel doet een goede zaak in het klassement.

Oevel behoudt 1 punt voorsprong op Punt-Larum, dat zijn match op Zammel met 1-2 won en respectievelijk 4 en 5 punten op Netezonen. SKS Herentals voelt nu  de hete adem van Ezaart, met 1 puntje minder, in hun nek. Mark Jaspers/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto