Net zoals vorig jaar is Frankrijk het grootste land op Megavino met niet minder dan 700m² tentoonstellingsruimte en 62 exposanten. Grootspelers als Cordier, Castel en Grands Chais de France tekenen opnieuw present en opvallend dit jaar is het grote aantal producenten uit de Elzas, Bergerac, Duras, Champagne, Bordeaux en Bordeaux Supérieur.

En dan zijn er nog een aantal nieuwigheden die u zeker niet mag missen :Frankrijk ook dit jaar grootste paviljoen op MegavinoFrankrijk ook dit jaar grootste paviljoen op Megavino

* PETANQUEBAAN: Waag u aan een spelletje pétanque... Competitie en goed humeur zullen van de partij zijn. Een partnership met Le Petit Ballon, AOP Bergerac & Duras en het Syndicat des Bordeaux Bordeaux Supérieur.

* RUMBAR: in aanwezigheid van 4 rumproducenten, rechtstreeks overgevlogen uit de zonovergoten overzeese gebieden.

* « BAR A KIFF / AOP BERGERAC & DURAS »: Beleef een ongezien experiment en ontdek de emoties in uw hersenen tijdens een degustatie van klassewijnen (technologie « Neurokiff »).

* « WINE SHOOT »: u wordt gefotografeerd en krijgt uw proeverij-aanbevelingen dankzij de technologie « Wineta », digital sommelier for retailersKortom, een bezoekje aan het Frans paviljoen loont opnieuw de moeite.

Het Megavino glas: een heus collector's item

Ook dit jaar krijgt u als bezoeker een uniek glas aan de ingang. Het is uw onmisbaar werkinstrument om een dagje Megavino te bezoeken.
En daarvoor deden we opnieuw beroep op Marec, de huiscartoonist van de krant Het Nieuwsblad. Exclusief en niet te koop in de handel!

OPENINGSUREN : TOEGANGSPRIJS:

€10,  degustatieglas en beurscatalogus inbegrepen
- reductiebon ter waarde van €3 in verschillende Belgische kranten en magazines
PRAKTISCH : Brussels Expo,  Belgiëplein 1, 1020 BRUSSEL.

23-24-25-26 OKTOBER : vrijdag  18:00 - 23:00; zaterdag 12:00 - 20:00; zondag 10:00 - 19:00; maandag 10:00 - 18:00u. Klik hier voor je aankoop van tickets.