U bent hier

Meubelen Verhaegen gaat sluiten

Geel | Kempen regio
24.01.2018 - 10.16u
Door: Britt Huybers redactie

Na 75 jaar komt er een einde aan de activiteiten van Meubelen Verhaegen in Geel. Greetje Vanregemorter en Ann Verhaegen, de derde generatie aan het hoofd van dit familiebedrijf, kozen er samen met hun ouders - de tweede generatie - enkele jaren geleden al voor om het bedrijf eind 2017 stop te zetten.

De gerenommeerde meubelzaak aan de Diestseweg heeft haar klanten vooral in Geel en de omliggende gemeenten, maar meubelen van Verhaegen vind je zowat overal in België, tot aan de kust.

'De familiezaak zag het levenslicht in de oorlogsjaren, toen Frans en Jef Verhaegen aan de Diestseweg in Geel een eigen meubelmakerij met winkel opstartten,' zegt Greetje Vanregemorter.

'Begin de jaren 1970 zorgden hun kinderen en schoonkinderen (de echtparen Willy Verhaegen - Marleen Swolfs en Maria Verhaegen - Paul Vanregemorter) voor de eerste generatiewissel.

Meubelen Verhaegen kende vanaf toen een gestage groei. Stapsgewijs werd de oorspronkelijke winkelruimte van 400 m2 uitgebreid tot de huidige oppervlakte van 7.000 m2, verspreid over drie verdiepingen.

Sinds begin de jaren 1990 staat met Greetje Vanregemorter en Ann Verhaegen de derde generatie aan het roer, en tot vandaag is Meubelen Verhaegen een goed draaiende zaak.

Het is dan ook niet bij gebrek aan succes, maar omdat het er naar uit zag dat de opvolging niet evident was, dat de familie besloot het verhaal in schoonheid te beëindigen', besluit Greetje Vanregemorter. (pb)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto