Onder een mooi zonnig weertje vond vandaag op het domein van Koetshuis Le Paige MidzomerThals plaats.  MidzomerThals vindt zijn inspiratie in het Scandinavische midzomerfeest, een feest vol muziek, dans en lekker eten.   Het wordt op de langste dag van het jaar gevierd rond de meiboom.  Voor velen het begin van de zomer.

Ook in Herentals wil de cultuurraad met MidzomerThals een dag vol zomers vermaak brengen, een dag met voor elk wat wils.

De Herentalse culturele en socio-culturele verenigingen stellen zichzelf en hun activiteiten aan u voor op de verenigingenmarkt en ze vergasten er u op lekkere zelfgemaakte hapjes.

Met medewerking van Amnesty International Herentals - ASH-Polaris - Comité Montmartre - De Dorpel - Femma Herentals - Gezinsbond Herentals - Heilige Huisjes - Herentalse Geschiedkundige Kring - Kunstatelier Tabula Rasa - New Testament Ministries International - Numismatica - Velt Middenkempen.

Er waren optredens van o.a. Jazz Convent, Herentalse Geschiedkundige Kring, T'Che, Pink Rhino Magic, Harmonieorkest Sint-Jozefscollege, Iris Wynants,  New Testament Ministries, Jazzair, Bart Van Den Bossche, Lies & Jeroen en Britt Pluys.

De kinderen tot 18 jaar konden een centje bijverdienen door hun gebruikte, maar nog bruikbare speelgoed, strips, kleding ... aan de man of vrouw te brengen op de kinderrommelmarkt.