Een 10-tal borden met het opschrift 'Kom op tegen Kanker gemeente' staat voortaan te pronken langs de invalswegen en op enkele publieke locaties. Een mooi gebaar van Kom op tegen Kanker (KotK). Op deze manier lauwert deze organisatie de uitzonderlijke inspanningen die Mol levert om Kom op tegen Kanker te ondersteunen.

Een verdienste van alle inwoners die zich de afgelopen jaren inzetten voor Kom op tegen Kanker.

Marc Michils, directeur van Kom op tegen Kanker, zette Mol in mei hoogstpersoonlijk in de bloemetjes. Het gemeentebestuur werd gehuldigd omdat het alle activiteiten uitgebreid ondersteunt die door het Mols comité Kom op tegen Kanker worden georganiseerd. Michils bekroonde Mol tot 'Kom-op gemeente' met een mooi verkeersbord. In totaal krijgen 10 soortelijke borden een prominente plaats. Hopelijk stimuleert het anderen om zich ook in te zetten voor Kom op tegen Kanker.

Verschillende initiatieven
Enkele jaren vaardigt Mol fietsers af in de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Bovendien was Mol dit jaar gaststad voor dit grootschalige fietsevent. Ook de lotgenotengroep LotinCo en het Mols comité Kom op tegen Kanker' dat al 20 jaar actief is, organiseren jaarlijks verschillende activiteiten die kanker bespreekbaar maken en de initiatieven van Kom op tegen Kanker ondersteunen.

Handen uit de mouwen steken?
Geïnteresseerde vrijwilligers, verenigingen, organisaties, ... die een activiteit of actie willen lanceren of die willen helpen bij al bestaande initiatieven voor Kom op tegen Kanker, nemen contact op met het Mols comité Kom op tegen Kanker.