De Rode Duivels zijn reeds richting Rusland vertrokken, maar België wint alvast aan de andere kant van de wereld een medaille. Tijdens de SIP Awards in Californië behaalde Moon-gin een Platina Award voor de smaak. Door een jury werd deze Belgische Gin uit 900 spirits verkozen tot de lekkerste.

Opnieuw groot succes

In april kreeg het ambitieuze duo Tommy De Mulder en Matthew van Noten nog een gouden medaille van de organisatie Gin Ur Way. Ook in Amerika verrasten ze de jury duidelijk met hun originele smaken. Jeneverbes, citrus, maar ook een beetje kaneel zorgen ervoor dat Moon-gin verfrissend, zoet en tegelijk ook bitter smaakt.

Naast hun Platina Award binnen de categorie "gedestilleerde gins", kreeg deze Belgische topper ook goud voor hun flesontwerp.

Nieuwe fruitige gin

Hun huidige gin blijft scoren, maar toch lanceert het vriendenduo een nieuwe gin. Cherry Moon smaakt helemaal anders en bevat toetsen van kers en zomers fruit. De Moor in Aalst creëerde samen met de twee vrienden deze nieuwkomer. Het duo is vastberaden en droomt ook om met hun nieuwe gin medailles binnen te halen.

Van Amerika tot Zuid-Korea

Tommy en Matthew zijn duidelijk gedreven ondernemers met een duidelijke toekomstvisie. "Deze Platina prijs opent vele deuren, zo krijgen we al aanvragen via Denemarken, Nederland en zelfs Zuid-Korea", aldus de twee zaakvoerders.