U bent hier

Na Fir Bolg : brandweer sproeit festivaltenten nat, Belcanto verkoopt 2e dag uit (3) - extra foto's

Vorselaar
05.07.2015 - 09.04u
Door: Peter Caers

Guido Belcanto heeft de zaterdag van Na Fir Bolg voor het eerst uitverkocht. De grote tent zat bomvol tijdens zijn concert. Vooraan stonden vooral de dames die woord voor woord ieder lied meezongen. Tot twee keer toe werd Guido teruggeroepen. Als het aan hem had gelegen, had hij nog wel even verder door kunnen gaan.

Na Belcanto trad Koen De Graeve op met zijn nieuwe band De Post. De tent was, buiten de mensen die speciaal voor hem kwamen, niet echt gevuld. Het was niet echt slecht maar we denken dat hij beter bij het acteren kan blijven.

's Middags was de brandweer van Herentals langs geweest om de waterput terug te vullen (door het vele douchegebruik was die ver leeg), en om de tenten nat te spuiten. Ook de rest van de dag heeft er een sproeier gestaan.

De Mens speelde de grote tent volledig plat met een energieke show, de Fixkes was goed maar een beetje tam. Het Zesde Metaal gaf een puike show weg. In de pubtent stond tot tweemaal toe het podium volledig gevuld met een grote groep (eerst Emzjes & T Koadazer, daarna Bottle of Moonshine) die een zeer energieke show gaven waardoor ondanks de warmte de pubtent op en neer golfde van de springende en dansende mensen.

Laïs en Yevgueni

Zondag trekt de Harmonie Vorselaar de 3e festivaldag op gang. Daarna zijn er De Planken en Billie van FC De Kampioenen, Laïs, de Kleinkunstrockband met Hans De Booy en Dirk Blanchart en Yevgueni. In de Pub kan je naar Sens Unique, D and the MP's, Walrus, Captain Blond.  Laat de Guinness maar vloeien.  Verslag en foto's: Adrie de Kok/NNieuws.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto