Octopus Carwash aan Hemeldonk lanceerde vrijdag haar kersverse selfcarwash 24/24u.  In 5 superbrede boxen (5m x 7m) kan je snel en efficient je voertuig schoonwassen.

'Je kan bij ons nu ook terecht om je fiets, motor, 4x4 of aanhangwagen zelf te wassen in 5 ruime boxen', vertelt zaakvoerder Gert De Neve. 'Voor bestelwagens en motorhomes installeerden we een 'special maxibox' van 11m lang en 3.5m hoog. 

Het systeem werkt 24/24 met jetons die je langs de jetonautomaat kan verkrijgen 24/24. Heel gemakkelijk dag én nacht open, 7/7.  Je kiest zelf het programma op de box.  Er is ook een stofzuigerautomaat ter beschikking voor het interieur van je voertuig.  Octopus wil hiermee een extra service 24/24 geven', besluit Gert De Neve.

'Amai, dit is een hypermoderne selfcarwash,' lacht nieuwe klant Stijn Vanlommel uit Olen. 'Dat is hier heel vlot te bedienen.  Tof is ook dat je nu ook 24/24 kunt stofzuigen, dus het interieur van de auto is altijd proper.  Het systeem van de jetons werkt trouwens heel gemakkelijk, je kiest gewoon het programma dat je wil.  Ik ga nog terugkomen.'

Guy Verellen / NNieuws