Om het kantorennetwerk in de Kempen te vervolledigen, opent ASAP in Herentals een nieuwe vestiging voor uitzendkrachten in de Bovenrij 9. Bijzonder is dat het interimkantoor in Herentals twee specialisten voor de bouwsector in huis heeft, in de persoon van Halim Anahnah en Yoong-Koo Dujardin.  Dat wordt dan interimkantoor nummer 17 in Herentals centrum.

"In de Kempen zaten we nog met een blinde vlek qua uitzendarbeid", zo valt Ruben Peumans (CEO ASAP HR Group) met de deur in huis. "De voorbije maanden hebben we de temperatuur van de Kempische markt gemeten via een pop-up kantoor. Daaruit bleek dat de vraag voldoende groot is voor een permanente uitvalsbasis. Ter ondersteuning van de kantoren in Geel en Turnhout, openen we daarom ook een nieuwe vestiging in Herentals (Bovenrij 9)."

De Antwerpse markt is specifiek, dus past ASAP de dienstverlening inzake uitzendarbeid hierop aan. "Zo specialiseren we ons in Antwerpen in de tewerkstelling van havenarbeiders en kunstenaars.

Herentals is een algemeen interimkantoor

'We hebben er echter ook twee specialisten voor de bouwsector in huis, in de persoon van Halim Anahnah en Yoong-Koo Dujardin", dixit Franky Lemmens (business development manager Construct). "Die segmentwerking is in een stroomversnelling geraakt sinds de overname van Ritmo (nvdr. sinds de jaarwisseling zijn de voormalige Ritmo-interimkantoren actief onder de naam 'ASAP'). Kempische en Antwerpse klanten hebben zo rechtstreeks contact met consulenten met ervaring in de bouwsector."

Camouflagekantoor in Antwerpen-stad
De opening van het kantoor in Herentals versterkt het Antwerpse netwerk van uitzendkantoren van ASAP. Dit netwerk strekt zich uit van Boom, Schoten en Lier tot Mortsel, Wilrijk en Mechelen. Ook qua dienstverlening breidt ASAP echter uit in de provincie Antwerpen, met de opening van een eerste ASAP Select-kantoor (werving & selectie, loopbaanbegeleiding en outplacement).

Opvallend: het nieuwe kantoor in de Karel Oomsstraat in Antwerpen-stad is sober, zonder opvallende logo's en dito bestickering. Een 'camouflagekantoor' als het ware, waar hogere profielen discreet kunnen solliciteren voor een vaste job.

Over ASAP HR Group: ASAP is een toonaangevende HR Group, met 80 vestigingen in België. De activiteiten variëren van uitzendwerk, werving en selectie, loonadministratie en outplacement tot sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques en integratie van HR-software. Onze baseline luidt 'Enjoy your Job'.(ad)

Foto :(vlnr) Franky Lemmens (Business Development Manager), Ruben Peumans (CEO) en Réginald Polmans (Cluster Manager Construct) / N.