Op zondag 25 augustus sluit de Antwerpse Kempen traditiegetrouw de zomer af met de fietshappening De Schakel. Heel wat unieke en bewegwijzerde fietslussen sturen je op ontdekkingstocht langs groene decors en gezellige dorpjes.

 Lees meer 

Bevraging Vrije Tijd

Om een beter beeld te krijgen van wat de Herenthoutenaar belangrijk vindt, heeft het gemeentebestuur een korte vragenlijst opgesteld met betrekking tot het beleidsdomein vrije tijd. Uw mening telt immers mee om het beleid voor de komende jaren vorm te geven.

 Lees meer

 
Op je potje, Konijn: de spel- en vertelbox rond zindelijkheid

Op het potje gaan … een hele stap in een kleuterleven. Voor ouders vaak een periode van vele vragen. Wanneer starten we er mee? Hoe pakken we het aan?

 Lees meer
 
Cursus Start to Run van start

De Herenthoutse Atletiekclub organiseert in samenwerking met de gemeenten Herenthout en Grobbendonk een nieuwe Start to Run. Samen met een gediplomeerd begeleider werk je aan je conditie zodat je na twaalf weken 5 km aan één stuk kan lopen.

 Lees meer

 
Week van de Sportclub

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 september 2013 vindt in Vlaanderen de vijfde editie plaats van de ‘Week van de Sportclub’. Dit is hét moment voor de sportclubs om hun werking en activiteiten in de kijker te plaatsen voor alle sporters en niet-sporters.

 Lees meer