U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
24.12.2019 - 10.16u
Door: Mark Jaspers

Stad zoekt diensthoofd technische dienst

Het stadsbestuur heeft een vacature voor een diensthoofd technische dienst (niveau A). Solliciteren kan tot en met 6 januari 2020. Meer bijzonderheden over de functie, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure vindt u op www.herentals.be/vacatures.

Stad zoekt verpleegkundigen

Voor het woonzorgcentrum Sint-Anna is de stad op zoek naar deeltijdse verpleegkundigen. Het woonzorgcentrum is een hypermoderne zorgcampus voor 120 bewoners.

Ook zijn er 40 assistentiewoningen op deze campus. Momenteel zorgen de meer dan 160 gedreven medewerkers, elk met een hart voor onze ouderenzorg, voor de goeie gang van zaken. Meer informatie vindt u op www.herentals.be/vacatures.

Aankoop Molenstraat 55 is startschot voor herwaardering dorpsplein Morkhoven

De stad heeft een akkoord gesloten met de eigenaars van Molenstraat 55 in Morkhoven om de woning aan te kopen. In september kocht de stad ook al de woning Molenstraat 53 aan.

Beide woningen maken deel uit van een hoeve, het enige gebouw dat nog op het dorpsplein in Morkhoven staat. Door de woningen aan te kopen, komt het dorpsplein in Morkhoven volledig in handen van de stad. Dit biedt mogelijkheden om het plein de komende jaren te herwaarderen en de dorpskern niet alleen mooier maar ook veiliger maken.

Renteloze lening voor nieuw lokaal scouts De Buecken

Scouts De Buecken wil een nieuw gebouw zetten aan Langepad, langs het Kempisch Kanaal. Na positief advies van de werkgroep Fonds Herentalse jeugdlokalen, beslist het college van burgemeester en schepenen om de vereniging een renteloze lening van 50.000 euro toe te kennen om een deel van de werken de financieren. De vereniging betaalt het bedrag terug in maandelijkse afbetalingen over een looptijd van maximaal twintig jaar.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto