U bent hier

Nijlen: Welke subsidies zijn er voor buurtfeesten?

Nijlen regio
21.04.2019 - 10.41u
Door: Mark Jaspers

Vlaanderen feest!

Valt je buurtfeest in de Vlaanderen Feest!-periode (30 juni tot 11 juli), dan kan je terecht bij de Vlaamse overheid voor een feestcheque tot € 175. De feestcheque kan gebruikt worden voor de aankoop of huur van een zaal of tent, tafels en stoelen, of om een optreden te betalen.

Het is belangrijk om snel een aanvraag in te dienen, want elk jaar overtreft de vraag het aanbod. Meer informatie en formulieren via www.11daagsevlaanderen.net

Organisatoren die gebruik maken van de feestcheque kunnen geen financiële ondersteuning meer aanvragen bij lokaal bestuur Nijlen maar kunnen wel materialen uitlenen via het aanvraagformulier op de website https://www.nijlen.be/uitleendienst

Nijlen feest ook!

Valt je buurtfeest buiten de Vlaanderen Feest!-periode van 30 juni tot 11 juli, dan kan je terecht bij lokaal bestuur Nijlen voor een steuntje in de rug. Er wordt per buurtfeest per jaar € 125 voorzien.

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de materialen via de gemeentelijke uitleendienst. Je kan het reglement en het aanvraagformulier terugvinden via https://www.nijlen.be/formulieren-en-subsidies-cultuur. Opgelet, de aanvraag moet twee maanden op voorhand binnen zijn!

Meer informatie: Afdeling Sociaal en Vrije Tijd – Kerkstraat 4 – 2560 Nijlen – 03 410 02 11 – cultuur@nijlen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto