Half de eerste helft komt Noordstar op voorsprong door een lange pas van Jeroen Smeyers op Niels Caers die de bal al vallend binnenkopt.

Halle maakt de gelijkmaker 10 minuten later. Net voor de rust pakt een speler van Halle zijn 2de gele kaart en kan Noordstar iets later de 2-1 maken door een vrije trap van Nick Tamble op Yannick Scheerens die deze beheerst binnentrapt.

In de 67ste minuut pakt een speler van Halle rechtstreeks rood waardoor zij met 9 man verder moeten. Er worden aan beide kanten nog enkele wissels doorgevoerd maar in de 90ste minuut kan Khalid Kadi de eindcijfers vastleggen op 3 – 1.

Stilaan maar gestaag klimt Noordstar op naar de 4e plaats in het klassement. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Gierle.