U bent hier

Octopus Clean4You : interieurreiniging full service, nieuw in Neteland - wedstrijd

Herentals | Kempen regio | Neteland
21.04.2017 - 00.09u
Door: Herman Gezelle

Heb je koffie gemorst in je auto? Of kan het kinderstoeltje een reiniging gebruiken? Wil je het complete interieur van je auto perfect laten reinigen? Octopus Clean4You aan Hemeldonk Herentals biedt je deze full service aan. Een uniek concept in de Kempen.

Wedstrijd NNieuws Clean4You : te winnen €250 carwash cheques

Clean4You geeft 5 x €50 Octopus Carwash cheques weg. Stuur een mail naar redactie@nnieuws.be met je adres voor 1 mei 2017 met het juiste antwoord : Wat is het adres van Clean4You?  Je krijgt een mail als je gewonnen hebt. Je wordt persoonlijk uitgenodigd bij Clean4You om je prijs in ontvangst te nemen.  Op 2 mei staan de 5 winnaars met foto online op NNieuws.  

Nieuw in de Kempen : Clean4You Octopus

'Ook die vervelende vlekken en nare luchtjes in de auto én in de bekleding doet Octopus Clean4You verdwijnen,' onderstreept creatieve zaakvoerder Gert De Neve. 'Uiteraard kan het professioneel behandelen van lederen bekleding.

Onze sterkte : dieptereiniging, ozon-behandeling, vlekverwijdering, ontgeuren, desinfecteren én de airco reinigen.

Om onze service compleet te maken : we waxen, polieren, simoniseren én brengen lakbescherming aan. Gewoon een all-in full service zodat je relax het weekend in kan.

Natuurlijk worden ook de ramen netjes schoongemaakt, naast de deurstijlen. Octopus Clean4You stofzuigt het dashboard en maakt de bekerhouders weer superfris. Ook verwijderen van de rooklucht of het klaarmaken van de auto om terug te brengen naar een lease-maatschappij behoort tot de mogelijkheden.

Het schoon houden van je auto geeft naast een fijn gevoel ook méér rijplezier. Bij een verkoop is de auto doorgaans ook méér waard omdat kopers dan ook zien dat er zéér goed voor gezorgd is. Clean4You poetst het interieur van je wagen terwijl je wacht in onze lounge en je geniet van een lekkere koffie of een frisdrank, en free wifi', besluit zaakvoerder Gert De Neve.

Octopus Clean4You
Hemeldonk 11 (naast de carwash) - 2200 Herentals
voor reservaties tel. 0476 99 16 74 - peggy@q-wash.be
Open: ma. - vr. van 09.00 tot 17.00 uur.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto