U bent hier

Odisee-student uit Lille organiseert event '20 jaar Voedings- en dieetkunde'

Lille | Vlaanderen
19.02.2018 - 14.08u
Door: Herman Gezelle

Op dinsdag 20 februari viert de bacheloropleiding Voedings- en dieetkunde van hogeschool Odisee (Technologiecampus Gent) haar 20-jarige bestaan. Studenten van de opleiding Facilitair management, onder wie Dante Willems (20) uit Lille, hebben daarvoor een evenement op poten gezet. Naast enkele lezingen staat ook de officiële opening van de gerenoveerde keuken op het programma.

Organisatie door studenten

Enkele studenten van de opleiding Facilitair management, die ook Technologiecampus Gent zit, hebben de organisatie van het event '20 jaar Voedings- en dieetkunde' in handen genomen.

"Dankzij onze lessen Event management en Proces- en projectmanagement hadden we al een mooie basis", aldus Dante. "We hebben een draaiboek opgesteld, vergaderingen gepland en geleid en ook de financiën beheerd."

Praktisch

Het evenement begint om 18u15 met een receptie in het studentenrestaurant van Odisee. Om 19u00 verwelkomen we enkele sprekers. Eerst en vooral blikt docente Nina Van Den Broecke terug op de voorbije 20 jaar van de opleiding Voedings-en dieetkunde. Daarna huldigt Karen Van Wassenhove, opleidingshoofd Voedings- en dieetkunde, de gerenoveerde keuken en skillslabs in en werpt ze een blik op de toekomst.

https://20-jaar-vdk.webnode.be/

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto