U bent hier

Oktoberfest @Witbos : 'Gemütlichkeit, bayerische Mädels, Bier & Gesang'

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Neteland
13.10.2019 - 00.58u
Door: Herman Gezelle

Het Oktoberfest in Festhalle Witbos kreeg zaterdagnacht zo'n 2.200 fans van bayerische Volksmusik, Gemütlichkeit, Bier & Gesang over de vloer. Je waande je meteen op de Oktoberfeste in München, maar dan op het formaat van Noorderwijk.

'Dit is de uitgelezen feestzaal voor heel Hertals-Nodderwijk-Morkhoven', zegt Koen Peeters van de lokale Gemeenschapsraad. 'Je voelt vandaag meteen de échte Beierse sfeer, 80% van de bezoekers komen in Oktoberfest-kleding. Dat maakt het net zo feestelijk en puur Duits.'

Sven Smouts van Lions Herentals: 'Dit is een groot succes. Vollen bak sfeer. We zijn al vaak naar de Oktoberfeste in München geweest. Je vindt vanavond hier haast alle Beierse ingrediënten.  

Bart Kaëll : 'Ik kom graag naar Herentals, de Keizerstad van Rik Van Looy.  Toffe mensen, én de hele avond ambiance.  Een geslaagde organisatie.'

Er werd de hele nacht  gedanst op live muziek van o.a. Bart Kaëll en Laura Lynn. Verder zorgden DJ Milano, Ronny Retro en andere artiesten ervoor dat de sfeer continu scherp bleef.  Prosit.

Op de parking ontdekte ik een BMW met nummerplaat 'Munich'. Dat moet de wagen van Lions-protagonist Sven Smouts zijn. Niet? Of toch van Kim?

Guy Verellen / Nnieuws mit zusätzliche stimmungsvolle Fotos ©.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto