U bent hier

Olivia Classic : Tom Boonen en 750 sportievelingen fietsen en wandelen voor Olivia Fund

Herentals | Neteland
17.06.2018 - 09.46u
Door: Herman Gezelle

Zondagochtend kwamen z'n 500 sportievelingen, waaronder Tom Boonen, aan de start van de Olivia Classic voor de 90 km of 50 km door de Kempen. De recordopkomst van vorig jaar werd opnieuw verbroken.  Organisator Eddy Hendrickx & team : 'Beter dit weer, dan de tropische 30°C van de voorbije weken. We zijn ontzettend tevreden voor de talrijke opkomst.

Dank aan de 750 deelnemers, zowel voor het fietsen als het wandelen, en de massa sympathisanten. Onze Olivia Classic heeft een heel tof organisatieteam met de begeleiders van o.a. politie Neteland en het Rode Kruis die alles in goede banen leidden.

Met je deelname steunde je het kankeronderzoek van het Olivia Fund. Het financiert o.a. het nieuwe onderzoek naar immunotherapie voor neuroblastoma gebaseerd op beenmergtransplantaties en NK cel infusie.'

Fermerijhoeve ideale start- en aankomstlocatie

De rustieke Fermerijhoeve aan de Poederleeseweg vormde opnieuw de ideale start- en aankomstlocatie vol gezelligheid. Gewoon genieten van een frietje met een Duvel of een koffietje, en tussendoor netwerken.  Binnenkort heeft er het huwelijksfeest van Wout van Aert plaats.

Heel wat BH's (Bekende Herentalsenaren), BN's (Bekende Netelanders) en BV's (o.a. Tom Boonen, Tom Van Dyck, Geert Wellens) gaven een extra uitstraling aan dit succesvol sportief event voor Olivia.

Fietsen Hendrickx op de Herenthoutsweg steunt de Olivia Classic al van de 1e editie.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

DNCS Gierle plaatst high tech installatie aan AZ Herentals voor vaststelling koorts inkomende patiënten

Herentals | Kempen regio | Lille 02.04.2020 - 11.57u reading time1min

Vandaag heeft beveiligings- en netwerkspecialist DNCS uit Gierle een high tech installatie geplaatst aan het AZ Herentals.

'Hiermee kan mogelijke koorts bij inkomende patiënten en iedereen die het ziekenhuis binnenkomt voor beroepsredenen, opgespoord worden', zegt DNCS-zaakvoerder Gust Dierckx uit Gierle.  Foto Nnieuws archief.

Meteen meer.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto