E10 Hoeve in Brecht, reeds 45 jaar lang een gevestigde waarde voor aangenaam tafelen, gezellig feesten en succesvol vergaderen, gaat voor vernieuwing.

Look & feel

E10 Hoeve onderging een gehele metamorfose. In het restaurant zorgen een lichtere uitstraling, een aangepaste grill en bar en de kunst van Daisy Boman voor een frisse en nieuwe start.

Kom de culinaire ambitie en passie ontdekken in het vernieuwde restaurant.
E10 Hoeve nodigt iedereen uit voor een glaasje bubbels met hapje en stelt u graag enkele van hun gepassioneerde partners voor.

Kom als buurtbewoner, klant of leverancier, of gewoon als nieuwsgierige een kijkje nemen op zondag 1 september tussen 14 en 18u.

Bedrijven, KMO's en organisaties zijn van harte welkom op dinsdag 3 september
tussen 15 en 19u.

Creatief in gastronomie en kunst

Bij E10 Hoeve wordt de klassieke keuken gekoesterd en gecombineerd met verrassende streekproducten. Zo proeft u het graan gevoederde, Belgische rundsvlees van Hoeve Theys en kan u genieten van een glaasje champagnebier 'Dame Jeanne'.

Daisy Boman zorgt voor de finishing touch. De keramiste uit Geel, over meerdere continenten bekend van haar Bomannetjes, stelt ten toon in E10 Hoeve. Gastronomie en kunst vloeien hier mooi in elkaar tot een prachtig samenspel.

Vaste waarde

E10 Hoeve staat in de verre omgeving gekend als klassiek restaurant. Ondanks de vele veranderingen zal er niet geraakt worden aan de vaste tradities en waarden. De klassieke gerechten worden, naast de vernieuwende suggesties, volgens de regels van de kunst bereid.

De zaalbereidingen, waarvoor klanten al tientallen jaren naar E10 Hoeve komen, staan nog steeds centraal in onze nieuwe omgeving.

Honger naar meer?

Kom dan zeker langs tijdens onze kennismakingsreceptie of reserveer reeds uw tafel via resengo of via www.e10hoeve.be