U bent hier

Passe-Partout koopt pand Esprit en brengt vooraan in Zandstraat extra kleur

Herentals
15.09.2016 - 19.39u
Door: Peter Caers

De verhuis van dameskleding Passe-Partout van zaakvoerster Danielle Van Dyck naar de huidige locatie van kledingzaak Esprit vooraan in de Zandstraat in Herentals, wordt door de andere handelaars, die het goed met hun straat menen, op gejuich onthaald. 

Familie Van Dyck uit Herentals kocht recent het hele pand 'Esprit' waar vroeger 't Cinécafé gevestigd was.

We wandelden donderdagmorgen door het eerste gedeelte van de Zandstraat en die zag er kleurrijk uit door de catchy aankondigingsborden met de woorden 'Te Huur' en 'Over te nemen'.

Met fotowinkel Swinnen verdwijnt een vertrouwd gezicht uit de straat. Het digitale tijdperk doet de fotograaf de handdoek gooien. Wil je nog een toffe album voor je foto's, er zijn koopjes te doen.

Sluiten en verhuis

De voorbije weken en de volgende maanden sluiten in de Zandstraat o.a. Mayerline, drogisterij DI, Esprit, De Herdt kleding, fotograaf Swinnen, Gifts en Co, Tante Theepot. Enkele van de panden krijgen wel een andere handelsinvulling of bestemming.

Tijdens de rondgang kregen we nog eens de allesoverheersende opmerking van  bezoekers aan de Zandstraat.

Wie doet wat aan die 100m lange stadskanker die na de  brand in het Gildenhuis en eethuis Pataya in november 2015, de Zandstraat walgelijk blijft ontsieren ?

Foto: gelukkig verhuist binnnenkort de Passe-Partout naar het pand van Esprit.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto