U bent hier

Plechtige ondertekening 40e BIN : Noorderwijkseweg Olen

Neteland | Olen
05.01.2016 - 19.39u
Door: Herman Gezelle

Vanavond vond in ontmoetingscentrum 'Komhie gere' de plechtige ondertekening plaats van het protocol van de nagelnieuwe BIN Noorderwijkseweg in Olen.  Het is de 40e BIN in politiezone Neteland, de 10e in Olen.

Korpschef Luc Smeyers : 'Momenteel zijn er bij deze nieuwe BIN al 100 huizen aangesloten. Dat is op korte termijn een mooi resultaat.

Het gaat om Noorderwijkseweg, Lokert, Processieweg, Tramstraat, Overveld, Kihjnigestraat, Rode Driezen, Sint-Maartensstraat, Dorp, Hoge Blokkenlaan, Bremblok, Grove Denstraat, Mastentopstraat, Zilversparstraat, Lokstraat, Kastanjestraat, Beukenstraat, Hezewijk, Herentalseweg, Heiblokken, Sterrewijzer, Dr. A.Robrechtsstraat, Stadsestraat en Berkenstraat.

De initiatiefnemer en coördinator is Davy Eelen, Noorderwijkseweg 20.  Ik wens hem alle succes. Onze wijkinspecteur is daar Marc Nevelsteen, die fijn werk levert.'

Zo'n 60 bewoners-BIN-leden kwamen in 'Komhie gere' bij een nieuwjaarsdrankje al enkele intitiatieven bespreken met coördinator Davy Eelen en het politieteam.

Alle info over BIN's (Buurt Informatie Netwerk) vind je bij politie Neteland.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto