U bent hier

Politie regio Geel : 'Onderzoeken naar handel in verdovende middelen : 2 arrestatie, cannabisplantage ontmanteld '

Geel | Kempen regio | Laakdal regio
30.09.2021 - 09.41u
Door: Herman Gezelle

Afgelopen week voerde de lokale recherche van de politiezone Geel – Laakdal – Meerhout in het kader van drugsdossiers meerdere huiszoekingen uit in Geel en Meerhout.

'Tijdens de huiszoeking in Geel werden cannabis en speed aangetroffen evenals toebehoren voor de kweek van cannabis, gsm's, cash geld en cryptomunten', zegt Pieter Hendrickx, wnd. korpschef commissaris.

'Een 20-er en 50-er uit Geel werden gearresteerd, verhoord en nadien voorgeleid bij onderzoeksrechter. Zij kregen voorwaarden opgelegd.

Tijdens de huiszoeking in Meerhout werd in de kelder een kleinschalige niet-operationele cannabisplantage aangetroffen en ontmanteld. Er werden eveneens enkele gsm's in beslag genomen.

Verder onderzoek moet uitwijzen of de verdachte ook betrokken is bij de verkoop van verdovende middelen. De veertiger werd niet gearresteerd en zal later verhoord worden.

Speurders van de lokale recherche zullen beide dossiers verder opvolgen.' (pol) Foto pol/rr.
Meer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto