U bent hier

Popdiva Britney Spears komt op 15 augustus naar Sportpaleis voor een exclusieve Benelux-show

Internationaal | Vlaanderen
24.01.2018 - 09.57u
Door: Jens Nnieuws Jens

Op 15 augustus 2018 zal Britney onder het motto '.... Baby One More Time' probleemloos het Antwerpse Sportpaleis inpakken en na afloop trots 'Oops - I Did It Again' opperen. De 'Princess of Pop' zal er haar grootste hits presenteren in een wervelend optreden.

'Britney: Piece of Me' is een afspiegeling van haar spetterende Las Vegas-shows, die ze 250 keer opvoerde tussen december 2013 en december 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Op haar zesendertigste kan het popicoon een indrukwekkend palmares voorleggen: negen reguliere albums (waarvan 7 platinum), zeven compilaties, 42 singles en een handvol duetten (onder andere met Rihanna, will.i.am en Giorgio Moroder). Tot op de dag van vandaag is 'Oops - I Did it Again' één van de snelst verkopende albums ooit.

Haar optredens zijn een streling voor het oog en een lust voor uw ledematen die schaamteloos zullen meebewegen op de vele aanstekelijke en verslavende grooves van Britney.

Met klassiekers als "Womanizer", "Piece of Me", "Baby One More Time", "Oops - I Did it Again", "Toxic", "Everytime", "Gimme More", "I'm a Slave 4 You" en "Till The World Ends" zal ze 15 augustus letterlijk en figuurlijk in een onvergetelijke feestdag omtoveren en talloze fans naar de zevende hemel voeren.

De voorverkoop start op vrijdag 26 januari om 10u via greenhousetalent.be.
Meer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto