21u15: Real Noorderwijk – ZVK Eisden Dorp

Straks spelen de zaalvoetballers van coach Yves Heremans nog eens thuis, eindelijk want nog maar hun tweede thuismatch dit seizoen. De kalendermaker was niet de beste vriend dit jaar en ook de geluksgodin was niet altijd van de partij.

'De laatste weken werd telkens beter gespeeld, veel doelpunten gemaakt en ook punten gehaald. Vorige week was er heel veel spektakel in Antwerpen en wie de wedstrijd niet gezien heeft zal het niet geloven maar FTA werd dertig minuten op een hoopje gespeeld. Toen was het 2 – 6 voor de Elmos boys.

Vermoeidheid, stress en lichte kwetsuren deden uiteindelijk nog het licht uit. De 10 – 7 nederlaag was geen correcte weergaven van het geleverde spel, geen punten dus. Die moeten vandaag wel komen.

We rekenen op twee overwinningen want ook de beloften deden immers de Antwerpenaars heel veel pijn. Zij waren de eerste ploeg in meer dan 7 jaar die de thuisploeg in hun Rooi kwam kloppen.

Onze Bulgaar Vesco Gerenski is nog tot nieuwjaar uit, El Fashi is ziekjes en test voor de match maar verder staan we op ons sterkst dus mogen de punten dan ook liefst bij de beste Futsal club uit de Zuiderkempen blijven.

En of het een feest zal zijn, "ge moogt gerust zijn". Eindelijk nog eens thuis voor de goals en de punten knokken in de mooie Mixx sporthal Herselt. Het seizoen duurt nog lang maar het is wel tijd voor de derde overwinning.'