Ronde Tafel 77 Herentals draait op volle toeren. Onder het dynamisch voorzitterschap van Kristof Benijts & z'n team blijft de serviceclub groeien met knappe resultaten voor de goede doelen.

Zaterdagavond presenteerde de succesvolle Ronde Tafel voor zo'n 350 levensgenieters en sponsors @ Link 21 een uniek gastronomisch hoogstandje.  

RT-voorzitter Kristof Benijts : 'We nodigden vanavond onder het thema 'ROND DE
TAFEL' de gerenommeerde topchef Thierry Theys (32) uit, chef van restaurant Nuance @ Duffel.  Thierry ontving van de Guide Michelin 2010 een eerste Michelinster.  Het jaar daarop volgde ook de 2e ster waarmee Theys één van de jongste chefs ooit met 2 Michelinsterren werd. In de Guide GaultMillau heeft het restaurant een notering van 17 op 20.

Graag wil ik namens ons RT-bestuur alle sponsors en de 350 fijne aanwezigen bedanken voor hun gewaardeerde steun, en de ambiance die ze allemaal tot de late uurtjes lieten overborrelen.'

Olivia Fund en Sanders Duchenne Project

'Ronde Tafel 77 is bijzonder fier nog deze avond de opbrengst meteen aan onze goede doelen te kunnen overhandigen,' vervolgt een blije Kristof Benijts.  '€10.000 gaat naar het Olivia Fund.  €2.500 naar Sanders Duchenne Project.   We wensen hen alle succes in hun verder wetenschappelijk onderzoek.' 

Topchef Thierry Theys met fan Katrien achter het fornuis

De talrijke gasten waren vol lof over de verbluffende creaties van de jonge topchef Thierry Theys. Katrien Van Houdt, één van de aanwezigen en fan van chef Theys, mocht mee achter het fornuis.  Een leuke verrassing voor de families Van Houdt, De Cat & C° (DECA) en de voltallige RT-crew. 

Guy Verellen / beelden NNieuws ©

Tip om de foto's te bekijken : klik op de foto op de slider (boven), en het beeld verschijnt groot op je scherm.