U bent hier

Ronde Tafel Herentals schenkt €15.000 aan goede doelen @ Link21

Herentals | Kempen regio | Neteland
01.10.2017 - 00.21u
Door: Herman Gezelle

Ronde Tafel 77 Herentals draait op volle toeren. Onder het voorzitterschap van Daan Vangramberen & z'n team blijft de serviceclub groeien met knappe resultaten voor de goede doelen.  Zaterdagavond presenteerde de succesvolle Ronde Tafel voor zo'n 350 levensgenieters en sponsors @ Link 21 een uniek gastronomisch hoogstandje.

RT-voorzitter Daan Vangramberen : 'Graag wil ik namens ons RT-bestuur alle sponsors en de 350 fijne aanwezigen bedanken voor hun gewaardeerde steun, en de ambiance die ze allemaal tot de late uurtjes lieten overborrelen.

Link21 chef Cédric Goris & z'n vakkundig team hebben ons ontzettende heerlijke creaties laten proeven. Ook nog een dankwoordje aan onze gast topchef Wout Bru.'

Olivia Fund en Sander's Duchenne Project
'Ronde Tafel 77 is bijzonder fier nog deze avond de opbrengst meteen aan onze goede doelen te kunnen overhandigen,' vervolgt Daan Vangramberen. '€10.000 gaat naar het Olivia Fund. Later ontvangt het Sanders Duchenne Project ook nog een cheque van €5.000.  We wensen hen alle succes in hun verder wetenschappelijk onderzoek rond kinderkanker en de ziekte van Duchenne.'

Guy Verellen / beelden NNieuws © / video Full Vision Stijn.
Tip om de foto's te bekijken : klik op de foto op de slider (boven), en het beeld verschijnt groot op je scherm.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto