U bent hier

Samen bouwen aan een rustruimte op wielen bij MPI Oosterlo vzw

Geel
14.11.2019 - 19.01u
Door: Mark Jaspers

Dankzij de steun van BNP Paribas Fortis Foundation kon er de afgelopen maanden ijverig gebouwd worden aan een mobiele rust- en ontspanningsruimte voor MPI Oosterlo.

Bijzonder aan het project is dat de wagen niet alleen bestemd is voor cliënten van MPI Oosterlo, maar dat cliënten en leerlingen hier ook zelf aan konden meebouwen. Het werd een aaneenschakeling van waardevolle momenten dankzij de gastvrijheid van bouwer Jan.

Niet alleen helpers waren welkom, maar ook cliënten die eens wilden komen kijken werden hartelijk ontvangen. En het resultaat mag gezien worden. Op vrijdag 22 november wordt de mobiele rustruimte voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de wintermarkt van Ateljee Hagelbos.

De komende maanden wordt er nog verder gewerkt aan de binneninrichting. Eens helemaal klaar, zal de rust- en ontspanningsruimte flexibel ingezet worden binnen MPI Oosterlo. Een mooi project voor en door cliënten van MPI Oosterlo.

Wintermarkt van Ateljee Hagelbos

Op vrijdag 22 november organiseert Ateljee Hagelbos een wintermarkt (Hagelbos 15 in Oosterlo). Iedereen is welkom tussen 13u30 en 19u. Het wordt een fijn samenkomen in winterse sfeer met een drankje en wat lekkers.

Uiteraard mogen de handgemaakte producten van Ateljee Hagelbos niet ontbreken. Een goed moment om alvast je eerste kerstcadeautjes te scoren. Je kan ook de nieuwe mobiele rust- en ontspanningsruimte voor en door cliënten van MPI Oosterlo komen bewonderen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto