U bent hier

Samen naar de juiste schoen, al 30 jaar lang

Kempen regio
23.03.2019 - 16.14u
Door: Mark Jaspers

Bij Schoenen Marrel zoeken ze al 3 decennia lang een paar schoenen voor jou dat niet enkel trendy is, maar ook comfortabel zit. Een passie die allemaal begon met een droom...

Een schitterende start

Zo opende Els de zaak vol enthousiasme in 1989 te Sint-Lenaarts. Haar toewijding voor het vak én haar klanten zorgde er dan ook al snel voor dat Schoenen Marrel een begrip werd. Uiteindelijk werd ook echtgenoot Marc ingeschakeld om mee te komen helpen.

En dat deed hij met veel plezier! Het aanbod en aantal verkochte schoenen bleef groeien en een uitbreiding was onvermijdelijk. Naast de expansie van de winkel in Sint-Lenaarts, werd er in 2001 een tweede winkel geopend in Westmalle om ook daar de mensen van de perfecte schoen te voorzien.

Onbegrijpelijke teleurstelling

Maar niet alles zat mee. Zo verloor Els, na een lang en oneerlijk gevecht, de strijd tegen kanker. Reden te meer voor dochter Lisse om het levenswerk van haar moeder gemotiveerd verder te zetten.

Nieuwe wending

Lisse Mertens is dan ook het trotse nieuwe gezicht van Schoenen Marrel. Ze groeide letterlijk op tussen de schoenen en staat je graag bij met deskundig en onderbouwd advies voor zelfs de moeilijkste voeten!

Dat doet ze vanaf nu in de volledig vernieuwde winkel in Sint-Lenaarts, want Schoenen Marrel zet altijd een stap in de juiste richting! Dat bewijst ook hun nieuwe slogan 'Samen naar de juiste schoen' die een verwijzing is naar het feit dat elke klant hier centraal staat.

"Comfort hebben we altijd hoog in het vaandel gedragen, maar we hebben de ambitie om hierin de toonaangevende winkel van de regio te zijn", zegt Lisse.

Ondernemen vandaag

Als jonge ondernemer staat Lisse ook sterk in haar schoenen. Zo is ze de voorzitter van Unizo Sint-Lenaarts én lid van verschillende verenigingen. Om de lokale middenstand te versterken moet je dan ook een lokale teamspeler zijn.

"Papa staat me hier wel wat in bij, maar ik volg ook mijn eigen intuïtie", vertelt Lisse, van opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, ons vol passie.

"Zo gaan we stappen zetten om een netwerk van specialisten (podologen, voet- en orthopedische specialisten, etc.) rondom ons aan te spreken. Want als winkel heb je ook goed advies te krijgen en te geven. En net daar gaan we samen voor!"

Ook het digitale plaatje wordt up to date gebracht met een totaal vernieuwde website en een verhoogde aanwezigheid op sociale media.

Van woensdag 20 maart tot en met zondag 24 maart zijn er opendeurdagen in de vernieuwde winkel in Sint-Lenaarts, met op vrijdag een late night shopping tot 21u. Iedereen welkom!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto