De familie Van Olmen organiseerde andermaal een schitterend aspergefeest op hun Pleynhoeve aan Plassendonk. Het jaarlijks terugkomend feest wordt stilaan een niet te missen Noorderwijkse aangelegenheid voor de verre regio.

Sus en Roos met kinderen en schoonkinderen zagen zich omwille van het groeiend aantal feestvierders verplicht om hun feestlocatie te verhuizen naar hun grootste opslagruimte. Vrijdag, zaterdag en zondag zullen meer dan 500 gasten aangeschoven hebben aan het heerlijk én gezond buffet.

Feestkwalitait wordt gegarandeerd door samen te werken met restaurant (en cateringbedrijf) Link 21. Sus en Roos zijn sinds nieuwjaar 'zogezegd' op pensioen. Ze maakten hun bedrijf immers over aan zoon Ben, wat zeker niet wil zeggen dat ze in de aspergesperiode minder moeten werken. Als de vogeltjes 's morgens hun lokliedjes aanheffen, zijn zij al lang te been.

Op de foto's : Sus en Roos, de organiserende familie, een van de aspergevelden, het buffet en de feestvierders/  redactie en foto's Jos Vermeulen/ Nnieuws.