Beide teams hielden mekaar perfect in evenwicht, kregen ook kansen maar het bleef 0-0. SKS Herentals verhoogde in de laatste 10 minuten nog de druk maar Mertens zag een bal op de paal belanden. Het schot van Nys werd in de rebound afgeblokt. Drie minuten voor tijd scoorde Nijs dan toch de 1-0 maar het doelpunt werd terecht voor buitenspel afgekeurd.  

Luc Heylen pr-SKS en afgevaardige KBVB : 'Onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen na de klinkende overwinning van vorige week zat het vertrouwen goed.  Onze tegenstander was Oostmalle die de eerste wedstrijd verloren waren.

De match begon traag met veel middenveldspel.  Na 17 min wordt Faes schuin alleen voor doel gezet, maar de keeper redt mooi.  Faes krijgt de bal teruggespeeld op Baert die trapt maar de bal wordt van de lijn gewerkt.

In de 22 min een aanval van Oostmalle met een knal van net buiten de backlijn, maar Maes staat paraat en kan het gevaar keren.  Daarna volgen veel slordigheden langs beide kanten tot in de 42 min een speler van Oostmalle door de buitenspelval glipt en alleen voor Maes komt zijn lob gaat gelukkig voor SKS naast doel. We gaan rusten met 0-0.

De 2e helft komen we vinniger uit de kleedkamer met druk en veel balbezit.  maar geen kansen.
tot de 75 min De Groof de bal aflegt op Mertens die tegen de paal knalt.  De rebound van Nijs wordt in hoekschop gewerkt.

SKS  wordt veel sterker met een bal van Baeten die rakelings voorlangs gaat. In de tegenaanval redt Maes de bal mooi  onder de lat.  In de laatste min word er nog een doelpunt afgekeurd van Nijs wegens buitenspel.

SKS pakt na twee wedstrijden 4 op 6 tegen ploegen die top ambiëren dus dit is zeker niet slecht.
Als we nu nog iets beter met onze kansen omspringen, gaan we een mooi seizoen tegemoet.
Volgende week speelt SKS op HIH Turnhout.  Voor SKS Herentals-Oostmalle kwamen 140 supporters  naar de Olympiadelaan afgezakt.'

Uitslagen in vierde provinciale D

- Wechelderzande-Poederlee: 0-3

- Westmalle-Oosterzonen B: 3-1

- SKS Herentals-Oostmalle: 0-0

- Wiekevorst-Pulle: 2-1

- Grobbendonk-Pulderbos: 0-0

- Noordstar-HIH Turnhout: 3-1

- Molenkring-Halle: 0-3