U bent hier

SNS (sportnaschool-pas) goes digitaal

Kempen regio
23.09.2019 - 17.20u
Door: Mark Jaspers

Weet jij niet welke sport fun is? Dan is Sport Na School(SNS) dé oplossing. Nieuw dit jaar: je pas op de SNS-app.

Ben jij een leerling uit het secundair onderwijs die wil bewegen? Dan is de Sport Na School -pas op jouw lijf geschreven.

Met de SNS-pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. Vooraf inschrijven is meestal niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals paardrijden, zwemmen, freerunning, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, duiken,schaatsen ... te veel om op te noemen.

Bovendien kan je ook gratis deelnemen aan topevents! Wat dacht je van een namiddag skiën in Landgraaf of een partijtje paintball of kanotochten op de Nete?

Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Het seizoen start op maandag 23 september. Het kost je amper €1,50 per week. €45,00voor het hele schooljaar (30 weken).

Een deel van het inschrijvingsgeld kan je terugkrijgen via de ziekteverzekering. Het laatste nieuws vind je via de facebookpagina en Instagram Sport Na School Kempen

Alle informatie en het volledige sportprogramma vind je op www.sportnaschool.be of bekom je via de sportleerkrachten op school.

Inschrijven doe je via jouw school of op www.sportnaschool.be.

Een project van Sport.Vlaanderen en MOEV in samenwerking met de sportdienst, sportregio Zuiderkempen en sportclubs.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto