StarMeal uit Oevel is een gevestigde waarde in de distributiesector en al enkele jaren de referentie in de markt wat betreft gezonde voeding. Dit wordt ook bevestigd door het ambassadeurschap van verschillende grote sporthelden. Door de constante groei is een verhuis van de huidige productie in Oevel noodzakelijk.

StarMeal gaat hierdoor van 7.000 naar 35.000 vierkante meter. Vanaf 2017 start de bouw van een nieuwe productiesite op het terrein van logistiek bedrijf Ben Fresh in Oevel. De verhuis zelf staat gepland na de zomer van 2017.

De huidige, goed geïnstalleerde, locatie van StarMeal zal hierdoor verkocht worden.

StarMeal werd opgericht door Lieven vanlommel in 2004. Vanaf toen ging het snel. StarMeal barstte in de productieruimte in  Herselt letterlijk uit zijn voegen en het bedrijf verhuisde in 2011 naar het huidige atelier in de Nijverheidstraat in Oevel.

Restaurantketen The Foodmaker

CEO Lieven vanlommel : 'StarMeal verdubbelde jaar na jaar de omzet, waardoor een nieuwe verhuis terug nodig is. Bovendien nam StarMeal twee jaar geleden restaurantketen The Foodmaker over en gaf het concept een hele nieuwe dynamiek.

The Foodmaker is een eat-in en take-away restaurant in grootsteden met een uitgebreide healthy saladbar. Met de nieuwe locatie, die vijf keer zo groot is, kan zowel StarMeal als Foodmaker blijven groeien. Op de nieuwe site komt ook een Foodmaker restaurant dat toegankelijk is voor iedereen en waar je ter plaatse kan eten of afhalen.'    Foto's Guy Verellen / NNieuws.